Företaget

Ledande leverantör

Schlötter Svenska AB bildades 1980 och är ett dotterbolag till tyska Dr.Ing. Max Schlötter GmbH, som har varit i ytbehandlingens tjänst sedan 1912. Företaget är i dag en av de ledande leverantörerna till den svenska och norska marknaden. Vårt mål är att tillhandahålla innovativa lösningar och högpresterande kemi som levererar erforderlig standard för beläggningar till en rad branscher. Schlötter erbjuder ett brett utbud av processer för funktionell och dekorativ ytbehandling.
Vi arbetar nära våra kunder för att fullt ut förstå deras behov och detta resulterar i en hög kundnöjdhet med de processer som levereras för specifika applikationer och med de kundanpassade ytbehandlingsanläggningar som byggs.
Vårt dotterbolag Galvanoservice AB besitter stor kunskap om plastbearbetning och tillverkar bland annat tankar, trummor, kar och ventilationskanaler i material som exempelvis PP, PVC, PVDF.

Besök webbplats www.galvanoservice.se

Dr. Ing. Max Schlötter GmbH

Vårt moderbolag är specialister på utveckling av processer och produktion av kemiska produkter samt i byggandet av anläggningar för elektrolytisk ytbehandling och liknande processer.
Mer än ett sekels erfarenhet av elektrolytisk forskning ligger till grund för utveckling och optimering av etablerade processer. Med dotterbolag i Europa och Asien, täcker Schlötter koncernen alla tänkbara ytbehandlingstekniker. Sin globala verksamhet och konkurrenskraft framgår tydligt av Schlötter Tysklands nuvarande exportkvot på över 40% av sin försäljning.

Dr.-Ing. Max Schlötter ( 1878 – 1946 ), en av pionjärerna bakom dagens högpresterande glanselektrolyter; författare till mer än 100 internationella patent.

Besök webbplats : www.schloetter.de